ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

1)Μέσω του  website, αφού βρεθεί το προϊόν που θέλετε, πατήστε το κουμπί «στο καλάθι» και έχετε δύο επιλογές:
Α) Να συνεχίσετε την παραγγελία σας βρίσκοντας και προσθέτοντας και τα υπόλοιπα προϊόντα που επιθυμείτε, είτε
Β) να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπί προβολή καλαθιού και ακολουθώντας την αναλυτική διαδικασία πληρωμής και καθορισμού των στοιχείων παράδοσης.

2)Τηλεφωνικά, καλώντας τον αριθμό 2313035502 & 6973799937  Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από 09:00πμ – 03:00μμ. και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή μεταξύ 09:00πμ – 02:00μμ & 05:00-09:00μμ.

3)Με αποστολή e-mail στο info@aromance.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1)  Παραλαβή και πληρωμή από την κεντρικό μας κατάστημα Γρ. Λαμπράκη 177- Θεσσαλονίκη. Τηλ: 2313035502

2)  Αντικαταβολή
του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο), είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβή Courier – Έξοδα Αντικαταβολής 5€ μέχρι 2 κιλά , για κάθε επιπλέον κιλό 1,00

3) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ / ΕΜΒΑΣΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΜΕΣΩ E-BANKING) ή Πληηρωμή μέσω κάρτας  – Eξοδα αποστολής 3€ μέχρι 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό 1,00€.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 49 Ευρώ παραγγελίες

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:
  •  Eurobank  Λογαριασμός:
    IBAN: GR2702607020000130200384694

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΟΖΑΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο είτε με email στο  info@aromance.gr

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ;

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης

  • 1-2 εργάσιμες ημέρες για περιοχές : Θράκη , Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική & Πάτρα
  • 2-3 εργάσιμες ημερες για περιοχές : Ήπειρος, Ιόνια Νησιά, Πελλοπόνησο, Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο.

Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό e-mail με αναλυτικές λεπτομέρειες.Βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@aromance.gr και 2313035502 για οποιαδήποτε πληροφορία που θα χρειαστείτε. Παραγγελίες που λαμβάνονται Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Μεταφορά: Όλα μας τα προϊόντα είναι άψογα συσκευασμένα κατά την μεταφορά τους και δεν υπάρχουν φαινόμενα φθοράς κατά την παράδοση τους.

Επιστροφές
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό η δεν ανταποκρίνεται της περιγραφής του αρκεί ο αγοραστής να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μας (εντός 14 ημερών και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς). To προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
Διαδικασία Επιστροφής : Τηλεφωνείτε στη συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ του καταστήματος , συσκεύαζετε το προιόν όπως το παραλάβατε. Μόλις παραλάβουμε το προιόν κι εφόσον βρίσκεται στην πρώτερη αρχική του κατάσταση σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας αφαιρόντας τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε περίπτωση αποστολής ή επιστροφής προιόντων τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.
Επιστροφή Παραγγελίας: Δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης της παραγγελίας, εφόσον δεν έχει αναχωρήσει από το κατάστημα. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail, στο info@aromance.gr  είτε τηλεφωνικά στο 2313035502 .Εάν έχει ήδη πληρώσει το ποσό της παραγγελίας τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 1 ημέρας από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα.Είναι εφικτή ακόμα και η μερική ακύρωση της παραγγελίας με αφαίρεση προϊόντων, εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή.